Η γνωριμία με τα προϊόντα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ και τον τρόπο παρασκευής του ούζου συνεχίστηκε στο Μουσείο του Ούζου, δίπλα στα σύγχρονα αποστακτήρια της Ποτοποιίας ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ. Τραβήξαμε φωτογραφίες, βίντεο αλλά τελικά ανακαλύψαμε πως όλα αυτά που είχαμε να σας πούμε βρίσκονται ήδη στο site του ούζου Βαρβαγιάννη. Επισκεφτείτε το και θα μάθετε για την ιστορία του ούζου ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, το πώς παράγεται το ούζο (φυσικά η συνταγή παραμένει πάντα κρυφή), τους τύπους ούζου που παράγουν.
Στο μουσείο είδαμε τα πρώτα εργαλεία για την εμφιάλωση και την επικόλληση της μπλε ετικέτας, το πρώτο καζάνι απόσταξης που κατασκευάστηκε στην Κωνσταντινούπολη και άλλα. Περισσότερα για το μουσείο θα δείτε στη σελίδα τους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Σειρά Μαθημάτων: Στρουθοκάμηλος Ι

Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι κρέας ιδιαίτερα εύγευστο, με πολύ καλά διατροφικά χαρακτηριστικά. Το προτιμούν αθλητές, το συνιστούν γιατροί, το επιλέγουν όσοι αναζητούν ποιότητα και σιγουριά στο πιάτο...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ

Η γνωριμία με τα προϊόντα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ και τον τρόπο παρασκευής του ούζου συνεχίστηκε στο Μουσείο του Ούζου, δίπλα στα σύγχρονα αποστακτήρια της Ποτοποιίας ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ. Τραβήξαμε φωτογραφίες, βίντεο...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Αρχαίων Γεύσεις

Πρόκειται για μια αλυσίδα εστιατορίων του ομίλου Αδάμη (ναι, αυτός που έχει και τα γνωστά Beer Academy). Πολύ πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα αξιόλογη η προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν πληροφορίες για...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ