Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθυπόρφυρο χρώμα.Αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους,καπνού,πιπεριού,φρυγανισμένου ψωμιού,βανίλιας.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινο κρέας ψητό,τυριά με έντονες αλλά όχι όξινες ή αλμυρές γεύσεις.Σερβίρεται στους 18οC.Επιδέχεται 10χρόνια παλαίωση από την εμφιάλωση.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...