Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε το κιμά με τη σόγια το σκόρδο και τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε ένα ταψάκι, και βάζουμε στο κάτω μέρος φέτες κρεμμυδιού, απλώνουμε απο πάνω τη ζύμη του κιμά κάνοντάς τη επίπεδη με το χέρι σε όλο το ταψί.
Απλώνουμε από πάνω το κον κασέ, και ξανά σκεπάζουμε με φέτες κρεμμυδιού.
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι 0% !
Περιχύνουμε με το μίγμα το φαγητό μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 40 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!
Ζυμώνουμε το κιμά με τη σόγια το σκόρδο και τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε ένα ταψάκι, και βάζουμε στο κάτω μέρος φέτες κρεμμυδιού, απλώνουμε απο πάνω τη ζύμη του κιμά κάνοντάς τη επίπεδη με το χέρι σε όλο το ταψί.
Απλώνουμε από πάνω το κον κασέ, και ξανά σκεπάζουμε με φέτες κρεμμυδιού.
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι 0% !
Περιχύνουμε με το μίγμα το φαγητό μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 40 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ Λαχμαντσούν
Υλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην...
Πικάντικοι κεφτέδες με σάλτσα δυόσμου
Υλικά (για τους κεφτέδες): 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (εναλλακτικά αρνίσιο) 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 μικρές σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες μερικά...
Σουτζουκάκια Σμυρνέικα
Υλικά : μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαιντανό φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό λίγο λάδι λίγο κρασί κόκκινο ή ξύδι κύμινο, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, αλάτι, λίγο μπαχάρι...