Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη ανακατεύω το γιαούρτι, το tandoori, το λάδι, το ξύδι και το λεμόνι. Πλένω το κοτόπουλο καλά. Βάζω το κοτόπουλο στη λεκάνη με το μείγμα του γιαουρτιού το σκεπάζω και το βάζω στο ψυγείο για μια νύχτα.
Την επόμενη μέρα το βγάζω από το ψυγείο, το τοποθετώ σε ένα pyrex, το ένα κομμάτι δίπλα στο άλλο. Το σκεπάζω με ασημόχαρτο και το βάζω στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Λίγο πριν να το βγάλω το ξεσκεπάζω για να πάρει λίγο χρώμα.
Σερβίρω με πατάτες.
Σε μια λεκάνη ανακατεύω το γιαούρτι, το tandoori, το λάδι, το ξύδι και το λεμόνι. Πλένω το κοτόπουλο καλά. Βάζω το κοτόπουλο στη λεκάνη με το μείγμα του γιαουρτιού το σκεπάζω και το βάζω στο ψυγείο για μια νύχτα.
Την επόμενη μέρα το βγάζω από το ψυγείο, το τοποθετώ σε ένα pyrex, το ένα κομμάτι δίπλα στο άλλο. Το σκεπάζω με ασημόχαρτο και το βάζω στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα. Λίγο πριν να το βγάλω το ξεσκεπάζω για να πάρει λίγο χρώμα.
Σερβίρω με πατάτες.
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....