Εκτέλεση:
Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε τους κρόκους και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της καστανής ζάχαρης.
Περναμε από ψιλή σίτα και γεμίζουμε τις φόρμες κρέμ μπρουλέ.
Ψήνουμε σε μπεν μαρί σε προθερμασμένο φούρνο σε 100° C για 60 λεπτά.
Μόλις ετοιμαστούν τις αφήνουμε να κρυώσουν/
Κατόπιν πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την καστανή ζάχαρη. Καίμε με φλόγιστο ή βάζουμε κάτω από προθερμασμένο grill στους 240 βαθμούς για 1-2 λεπτά.
Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε τους κρόκους και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της καστανής ζάχαρης.
Περναμε από ψιλή σίτα και γεμίζουμε τις φόρμες κρέμ μπρουλέ.
Ψήνουμε σε μπεν μαρί σε προθερμασμένο φούρνο σε 100° C για 60 λεπτά.
Μόλις ετοιμαστούν τις αφήνουμε να κρυώσουν/
Κατόπιν πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την καστανή ζάχαρη. Καίμε με φλόγιστο ή βάζουμε κάτω από προθερμασμένο grill στους 240 βαθμούς για 1-2 λεπτά.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...