Παραγωγική Διαδικασία:
Η οινοποίηση γίνεται σε ανοξείδωτους κάδους και η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αυτό το κρασί εκφράζει απόλυτα τις ικανότητες του chardonnay καθώς και τον τοπικό χαρακτήρα. Μπορεί να χρησιμεύσει σαν οδηγός για τους νέους καταναλωτές των ποιοτικών κρασιών.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ψάρια και θαλασσινά.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...