Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια (7΄λεπτά).
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδισουν. Ακολούθως τα καρότα αφού πρώτα τα καθαρίσουμε και τα περάσουμε από τον τρίφτη. Σοτάρουμε για περίπου 8 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το βασιλικό και σβήνουμε.
Μπορούμε να "δέσουμε" τα μακαρόνια με την σάλτσα ή να σερβίρουμε στην "κορυφή"!
Και καλή σας όρεξη!!!!
Βράζουμε τα μακαρόνια (7΄λεπτά).
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδισουν. Ακολούθως τα καρότα αφού πρώτα τα καθαρίσουμε και τα περάσουμε από τον τρίφτη. Σοτάρουμε για περίπου 8 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το βασιλικό και σβήνουμε.
Μπορούμε να "δέσουμε" τα μακαρόνια με την σάλτσα ή να σερβίρουμε στην "κορυφή"!
Και καλή σας όρεξη!!!!
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...