Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λαδάκι να καλύψουμε τον πάτο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την πιπεριά ψιλοκομμένη και τον τόνο για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε το ντοματάκι, το μαϊντανό και το σκόρδο σε λεπτές φετούλες και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η πιπεριά και το σκόρδο.
Βράζουμε και τη μακαρονάδα και καλή όρεξη!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο λαδάκι να καλύψουμε τον πάτο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την πιπεριά ψιλοκομμένη και τον τόνο για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε το ντοματάκι, το μαϊντανό και το σκόρδο σε λεπτές φετούλες και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η πιπεριά και το σκόρδο.
Βράζουμε και τη μακαρονάδα και καλή όρεξη!
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...