Εκτέλεση:
Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και μια κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι. Αφού βράσει το νερό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε για 10 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι που καίει βάζουμε το σουσάμι και το καβουρδίζουμε για πέντε λεπτά. Μετά βάζουμε την πάστα ελιάς και το νερό και τη βράζουμε μέχρι να πιεί σχεδόν όλο το νερό.
Μετά παίρνουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε αμέσως.
Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και μια κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι. Αφού βράσει το νερό, ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε για 10 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε.
Σε ένα τηγάνι που καίει βάζουμε το σουσάμι και το καβουρδίζουμε για πέντε λεπτά. Μετά βάζουμε την πάστα ελιάς και το νερό και τη βράζουμε μέχρι να πιεί σχεδόν όλο το νερό.
Μετά παίρνουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε αμέσως.
Νηστίσιμα [Νέα κατηγορία]
Η κατηγορία είναι ακόμα κενή. Η αίσθησή μας είναι ότι υπάρχουν αρκετές νηστίσιμες συνταγές στο site σκόρπιες από εδώ και από εκεί. Το θέμα είναι ότι αυτόν τον καιρό δεν έχουμε χρόνο να τις...
Μυδοπίλαφο
Υλικά:(για 6 άτομα) 1,5 κιλό μύδια με το κέλυφος (πάρτε και καθαρισμένα αν θέλετε) 2 φλυτζάνια ρύζι καρολίνα 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 ποτηράκι κρασί λευκό αρετσίνωτο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ώριμες...
Κολοκύθια γεμιστά αλάδωτα
Υλικά (για 6 κολοκυθάκια): Για τη γέμιση: 1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι τριμμένο 200 γραμ. μανιτάρια κονσέρβα (μαζί με το ζουμί τους) 12 κουτ. ρύζι καρολίνα 3 κουτ. κουκουνάρι 3 κουτ....