Εκτέλεση:
Πλένετε καλά τις ντομάτες και αφαιρείτε από μέσα την ψίχα(δεν πετάτε την ψίχα).
Ζυμώνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά προσθέτωντας και την ψίχα της ντομάτας και γεμίζετε τις ντομάτες. Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ και ρίχνετε λίγο νερό και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο να ψηθούν.
Πλένετε καλά τις ντομάτες και αφαιρείτε από μέσα την ψίχα(δεν πετάτε την ψίχα).
Ζυμώνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά προσθέτωντας και την ψίχα της ντομάτας και γεμίζετε τις ντομάτες. Τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ και ρίχνετε λίγο νερό και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο να ψηθούν.
Στρούντελ Λαχμαντσούν
Υλικά (Για το λαχμαντσούν): 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γραμ. κιμά χοιρινό 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην...
Πικάντικοι κεφτέδες με σάλτσα δυόσμου
Υλικά (για τους κεφτέδες): 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (εναλλακτικά αρνίσιο) 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 μικρές σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες μερικά...
Σουτζουκάκια Σμυρνέικα
Υλικά : μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαιντανό φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό λίγο λάδι λίγο κρασί κόκκινο ή ξύδι κύμινο, ρίγανη, πιπέρι μαύρο, αλάτι, λίγο μπαχάρι...