Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα καλά και τα κόβουμε λεπτές, στρογγυλές φέτες.
Ζεματίζουμε τα πράσα σε καυτό νερό για 2 λεπτά, στραγγίζουμε καλά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βγάζουμε τους σπόρους και το μέσα μέρος από την πράσινη πιπεριά και την κόβουμε ψιλές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια.
Βάζουμε τα πράσα, την πιπεριά και τα καρύδια σε ένα μπολ σαλάτας και τα ανακατεύουμε με την γαλλική σάλτσα.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα πράσα καλά και τα κόβουμε λεπτές, στρογγυλές φέτες.
Ζεματίζουμε τα πράσα σε καυτό νερό για 2 λεπτά, στραγγίζουμε καλά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βγάζουμε τους σπόρους και το μέσα μέρος από την πράσινη πιπεριά και την κόβουμε ψιλές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια.
Βάζουμε τα πράσα, την πιπεριά και τα καρύδια σε ένα μπολ σαλάτας και τα ανακατεύουμε με την γαλλική σάλτσα.
Ντοματοσαλάτα ξιδάτη με βασιλικό
Υλικά: 2 μεγάλες ντομάτες 2 κουταλιές σούπας ξίδι 1 ξερό κρεμμύδι ξυσμένο 2 κουταλιές σούπας λάδι 50 γραμ. γραβιέρα 2 κουταλιές φύλλα βασιλικού 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι 4 φύλλα μαρούλι ή φύλλα...
Σαλάτα Waldorf
Σαλάτα Waldorf 2 μεγάλα μήλα 1 κοτσάνι σέλερι 2 κτσ μαγιονέζα καλής ποιότητος Αλάτι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μήλα και κατόπιν τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Τα ανακατεύουμε με το...