ChiefChef, δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ή πού ακριβώς να έβαζα αυτό το σχόλιο, αλλά συνήθως διαβάζω το site πριν φύγω από το πανεπιστήμιο, για να περάσω από το supermarket να προμηθευτώ τα ανάλογα.

Και ξεκινάω με ένα σωρό ιδέες και τα σάλια μου να τρέχουν ήδη από τις συνταγές εδώ...
Και μπαίνω στο supermarket.
Και βλέπω μισή μπριζόλα τυλιγμένη στο σελοφάν να κοστίζει 3000 Ευρώ. Και δε βλέπω ψάρια. Και δε βλέπω μπουτάκι αρνί ούτε χοιρινό. Και δεν βλέπω ψωμί. Και δεν βλέπω σφολιάτες, ούτε πίτες. Ούτε καν Μπάρμπα-Στάθη. Και δεν βλέπω χόρτα. Και δεν μυρίζω πορτοκάλια, μανταρίνια. Και δεν βλέπω μαρούλι.
Και δεν βλέπω φέτα (πλην του δανέζικου κατασκευάσματος). Ούτε μαλακιά, ούτε σκληρή, ούτε μέτρια. Ούτε βαρελίσια, ούτε του τενεκέ. Και δε βλέπω κεφαλοτύρι. Ούτε γραβιέρα. Και δε βλέπω μαυροδάφνη. Ούτε ρετσινούλα.

Και τότε είναι που σας μισώ απαίσια στρουμφάκια.... Θα τα ξαναπούμε!

ΤΟ ΕΒOΜΑΔΙΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ

Food Brother: H επιστροφή του ψυχωτικού κοιλιόδουλου.

Εισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και Τέϋναμ, Κέντ (Αγγλία επίσης), με συχνές μεταβάσεις...

ΤΟ ΕΒOΜΑΔΙΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ

Σας μισώ απαίσια στρουμφάκια

ChiefChef, δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ή πού ακριβώς να έβαζα αυτό το σχόλιο, αλλά συνήθως διαβάζω το site πριν φύγω από το πανεπιστήμιο, για να περάσω από το supermarket να προμηθευτώ τα ανάλογα. Και...

ΤΟ ΕΒOΜΑΔΙΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ

Το εβδομαδιαίο μας μενού

Πρωί: Ξυπνάμε πάντα τελευταία στιγμή και δεν υπάρχει χρόνος για προετοιμασία πρωινού. Δυστυχώς, έχουμε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη ξεκούρασης από ότι προσωπικών τρυφερών στιγμών, αυτόν τον καιρό. Πίνουμε...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ