Εκτέλεση:
Βράζουμε τά μακαρόνια.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Βράζουμε τά μακαρόνια.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο μπέικον.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...