Εκτέλεση:
Βάζουμε την ζελατίνα σε κρύο νερό για να διαλυθεί.
Ζεσταίνω τις βανίλιες, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.
Παίρνω τις ζελατίνες και τις ρίχνω στο κατσαρολάκι αφού έχουν λιώσει και ανακατεύω.
Βάζετε το μείγμα σε ποτήρια του παγωτού ή του ουίσκι αν δεν έχετε, στο ψυγείο για λίγες ώρες και σερβίρετε απο πάνω με μέλι ή καρύδια ή μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού, ό,τι σας αρεσει.
Καλή επιτυχία!
Βάζουμε την ζελατίνα σε κρύο νερό για να διαλυθεί.
Ζεσταίνω τις βανίλιες, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.
Παίρνω τις ζελατίνες και τις ρίχνω στο κατσαρολάκι αφού έχουν λιώσει και ανακατεύω.
Βάζετε το μείγμα σε ποτήρια του παγωτού ή του ουίσκι αν δεν έχετε, στο ψυγείο για λίγες ώρες και σερβίρετε απο πάνω με μέλι ή καρύδια ή μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού, ό,τι σας αρεσει.
Καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...