Εκτέλεση:
Αφού καθαρίσω τα ψαράκια μου και τα αλατίσω κάνς μια μεγάλη σχισμή στην κοιλίτσα του. Εκεί μέσα βάζω μπόλικο κρεμμυδάκι, μαϊντανό και σκορδάκι.
Θα πάρω το αλουμινόχαρτο και θα κλείσω καλά την τσιπούρα μου μέσα. Θα την ψήσω όσο χρειάζεται.
Καλή όρεξη!
Αφού καθαρίσω τα ψαράκια μου και τα αλατίσω κάνς μια μεγάλη σχισμή στην κοιλίτσα του. Εκεί μέσα βάζω μπόλικο κρεμμυδάκι, μαϊντανό και σκορδάκι.
Θα πάρω το αλουμινόχαρτο και θα κλείσω καλά την τσιπούρα μου μέσα. Θα την ψήσω όσο χρειάζεται.
Καλή όρεξη!
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...