Ινδοκάρυδο (νηστίσιμο)

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
Κατηγορίες
Είδος
13 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Ινδοκάρυδο (νηστίσιμο) http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3 18 5

Υλικά:
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι λάδι αραβοσιτέλαιο
  • 5 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1/2 ποτήρι γάλα
  • 1 ποτηράκι κονιάκ
  • 3 κουταλάκια γλ. μπέικιν
  • 2 ποτήρια αλεύρι φαρινάπ
  • 1/2 σακουλάκι καρύδα
Για το σιρόπι:
  • 5 ποτήρια ζάχαρη
  • 5 ποτήρια νερό
  • φλούδα λεμονιού (να βράσει και να κρυώσει)
Εκτέλεση:

Ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι και προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, τη βανίλια, το κονιάκ.

Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα και τα δουλεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το μισό σακουλάκι καρύδα.

Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 175 βαθμούς 1 ώρα. Όταν κρυώσει περιχύνουμε κρύο το σιρόπι και καλύπτουμε το γλυκό με την υπόλοιπη καρύδα.

Καλή επιτυχία!




Developed by Sidebar | Photos | About