Παστέλι Καλαμάτας

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
-
Είδος
-
Χωρίς αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Παστέλι Καλαμάτας http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 5 49 5

Φτιάχνεται από το 1950 με παραδοσιακή συνταγή από φυσικό μέλι και ποικιλίες σουσαμιού, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Είναι πλούσια τροφή σε ασβέστιο (450mg/100gr), περιέχει μαγνήσιο (145mg/100gr) και σίδηρο (4mg/100gr).

Διατηρείτε το λιγότερο μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία ανάλωσης εφόσον τοποθετηθεί στην κανονική θέση, όχι όρθια ή πλάγια, αλλά σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς μυρωδιές και έντομα.

Tip: Το κρύο σκληραίνει το παστέλι, οπότε αν το προτιμάτε μαλακό μπορείτε να το ζεστάνετε λίγο.




Developed by Sidebar | Photos | About