Πίτα Καισαρείας (ή αλλιώς παστουρμαδόπιτα)

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μικρή
Είδος
58 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Πίτα Καισαρείας (ή αλλιώς παστουρμαδόπιτα) http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3 123 5


Υλικά:
  • 1 παραδοσιακό φύλλο
  • 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο για φύλλα
  • 20 φέτες παστουρμά
  • 1/2 κιλό μαλακό κασέρι
  • 2 μέτριες σφιχτές ντομάτες
  • ελάχιστο κύμινο
  • λίγο σουσάμι(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  • Κόβετε το κασέρι σε ίσες λεπτές φέτες και σε ροδέλες τις ξεφλουδισμένες ντομάτες.
  • Βουτυρώνετε ένα μεσαίο ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα βουτυρωμένα. Βάζετε μια στρώση κασέρι και μετά βάζετε τον παστουρμά και τις ντομάτες. Πασπαλίζετε με κύμινο, βάζετε το υπόλοιπο κασέρι και τελειώνετε προσθέτοντας άλλα 3 φύλλα, που προηγουμένως έχετε βουτυρώσει καλά.
  • Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 30 με 35 λεπτά.
Καλή όρεξη!



Developed by Sidebar | Photos | About