Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μέτρια
Κατηγορίες
Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.8 4 5

Υλικά (για 4 άτομα):
  • 3 ψαρονεφρια (μπαστούνια από τον χασάπη)
  • 4 πιπεριές φλωρίνης μετρίου μεγέθους
  • 1 συσκευασία μανιτάρια σουπερμάρκετ (εκτός αν μπορείτε να τα βρείτε άλλου)
  • 3-4 ντοματίνια
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • αν υπαρχει ζωμός κότας
Εκτέλεση:

Αφού πλύνουμε καλά το ψαρονέφρι κόβουμε τα παραφιλέτα

Ανοίγουμε λίγο στην μέση το ψαρονέφρι και μετά το χτυπάμε σιγά σιγά για να ανοίξει.Μας δείχνει από μόνο του το ψαρονέφρι που ανοίγει πιο εύκολα.

Αλατοπιπερώνουμε.

Κόβουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και το τυρί έτσι ώστε να μπορούν να μπουν στο ψαρονέφρι. Προσθέτουμε λίγο λαδακι.

Τώρα...Υπάρχουν 2 τρόποι να το μαγειρέψουμε:

1ος: Αφού κλείσουμε το ψαρονέφρι το βάζουμε σε λαδόκολλα και τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε σχήμα καραμέλας.

Το ψήνουμε για μιση ώρα με 35 λεπτά στους 190 βαθμούς και μετά βγάζουμε τη λαδόκολλα και το αφήνουμε για 10 λεπτά να πάρει χρώμα.(αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος.)

2ος :δένουμε με ένα σπάγγο καθαρό το ψαρονέφρι.

Βάζουμε ελάχιστο λάδι σε τηγάνι και το σοτάρουμε για λίγο σε δυνατή φωτιά.

Το βάζουμε στον φούρνο χωρίς λαδόκολλα και το ψήνουμε περίπου για 20-25 λεπτά.

Για την σάλτσα: 1 μέτριο κρεμμύδι το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε μέχρι να χρυσαφισει.

Ψιλοκόβουμε τις 2 πιπεριές που μας έμειναν και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.

Αλάτι πιπέρι και κόκκινο πιπέρι..

Ζεσταίνουμε τον ζωμό κότας

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλο το μείγμα,προσθέτουμε ζωμό κότας ζεστό και χτυπάμε.

Σερβίρουμε πάνω στο ψαρονέφρι

Καλή επιτυχία!



Developed by Sidebar | Photos | About