Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το Φαστ με μέλι και τη ζάχαρη για 4 λεπτά περίπου.
- Προσθέτουμε το αυγό και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και τις σταφίδες.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπωλ, το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.
- Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα όσο ένα καρύδι και τη ρίχνουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, έτσι ώστε να πάρει ακαθόριστο σχήμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C, για 20-25 λεπτά.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...