Εκτέλεση:
- Χτυπήστε το αλεύρι, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέστε τα αβγά το ένα μετά το άλλο.
- Ρίξτε σιγά σιγά το μπέικιν πάουντερ και το νερό και προσθέστε στο τέλος και την κανέλα.
- Φτιάξτε τις βάφλες αμέσως μετά την κατασκευή της ζύμης: προθερμαίνετε τη βαφλιέρα (βαφλομηχανή) μέχρι που να σβήσει το φως του θερμοστάτη που συνήθως όλες έχουν.
Ρίχνετε μέσα της το μείγμα έτσι ώστε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του πάτου (μη βάλετε πάρα πολύ, σκεφτείτε πως με το κλείσιμο του καπακιού το μείγμα έτσι κι αλλιώς θα συμπιεστεί και θα καλύψει τον πάτο. - Σε 4-5 λεπτά, ανάλογα με τη μηχανή, η βάφλα σας είναι έτοιμη.
- Σερβίρετε με ζάχαρη και κανέλα.
Υπάρχουν ένα σωρό παραλλαγές παρασκευής και σερβιρίσματος της βάφλας: Φυστίκια, αμύγδαλα, παγωτό, μέλι, μαρμελάδα, κανέλλα, ζάχαρη άχνη, λικέρ, σιρόπι είναι μερικά από τα υλικά που μπορούν να την συνοδέψουν.
Την παραπάνω συνταγή (μαζί με πολλές άλλες) την βρήκαμε στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής που αγοράσαμε (Severin).
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...