Εκτέλεση:
- Σ' ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα. Κατόπιν ρίχνουμε 2 κουταλιές σούπας από τη ζάχαρη, το μπέικιν και το αλεύρι. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ελαφριά ζύμη.
- Στο μεταξύ ξεφλουδίζουμε τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε τα κουκούτσια (χωρίς να τα κόψουμε σε κομμάτια).
- Κόβουμε το κάθε μήλο σε 5 πέντε φέτες και τις ραντίζουμε με χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν. Προσθέτουμε στη ζύμη το νερό και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη στο τηγάνι να λιώσει και ρίχνουμε το ¼ της ζύμης κουνώντας το τηγάνι για να πάει παντού. Τοποθετούμε πάνω 5 φέτες μήλου. Τηγανίζουμε την τηγανίτα για 5 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αναποδογυρίζουμε πάνω σ'αυτό την τηγανίτα. Προσθέτουμε βούτυρο ξανά στο τηγάνι.
- Προσεχτικά αδειάζουμε την τηγανίτα μέσα στο τηγάνι και ψήνουμε από την άλλη πλευρά για 5 λεπτά ακόμη (πολλές φορές για να αποφύγω αυτή τη διαδικασία "δουλευω" με δυο τηγάνια). Τη βγάζουμε και την διατηρούμε ζεστή. Ετοιμάζουμε και τις υπόλοιπες τρεις.
- Πασπαλίζουμε τις τηγανίτες με κανέλα και με 4 κουταλιές ζάχαρη την κάθε μια. Μπορούμε να συνοδεύσουμε με κρέμα βανίλια.

Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....

French toast
Υλικά: 1 αβγό 1/3 φλιτζ. γάλα 1/8 κουτ. γλυκού βανίλια 3 φέτες ψωμί Εκτέλεση: Χτυπήστε ελαφρά τα αβγά και προσθέστε το γάλα και τη βανίλια. Βουτήξτε το ψωμί στο μείγμα. Τηγανίστε το ψωμί σε ένα καλά...