Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας.
Εκτέλεση
Σπάστε όσα αυγά θέλετε σε ένα μπωλ (εγώ χρησιμοποιώ 2 ανά άτομο). Προσθέστε 1 κουταλιά σούπας νερό ανά αυγό (όχι γάλα) και χτυπήστε τα όλα με ένα συρμάτινο χτυπητήρι αυγών ή ένα πηρούνι μέχρι να γίνει μια αφρώδης μάζα. Εν τω μεταξύ, έχετε ζεστάνει λίγο λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μεσαία θερμοκρασία.
Αποφύγετε τη ψηλή θερμοκρασία . Μη νομίσετε πως θα κερδίσετε χρόνο αυξάνοντας τη θερμοκρασία, θα τα κάνετε χειρότερα. Ρίξτε μέσα τα χτυπημένα αυγά.
και το μεγάλο μυστικό... ανακατεύετε συνεχώς τα αυγά με μια ξύλινη κουτάλα ή κάτι παρόμοιο. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ώσπου κάθε μπουκιά να είναι αφράτη και ελαφριά μαγειρεμένη.
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριμμένο τυρί μόλις τα αυγά αρχίσουν να παίρνουν κάποιο σχήμα.
Αδειάστε τα σε ένα πιάτο, σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί και χυμό για πρωϊνό ή με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και κράκερς για μεσημεριανό, ή με ζεστή σούπα και ψωμί για δείπνο.
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...