Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπωλ. Στη συνέχεια βουτάμε μία μία τις φρυγανιές στο αβγό και τις τηγανίζουμε για λίγο (για να ψηθεί το αβγό) σε λίγο λάδι. Δε θα χρειστεί περισσότερο από ένα λεπτό και για τις δυο πλευρές.
Σερβίρουμε αμέσως με μέλι (όταν είναι ζεστές, το μέλι απλώνεται καλύτερα).
Καλή όρεξη!!!
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπωλ. Στη συνέχεια βουτάμε μία μία τις φρυγανιές στο αβγό και τις τηγανίζουμε για λίγο (για να ψηθεί το αβγό) σε λίγο λάδι. Δε θα χρειστεί περισσότερο από ένα λεπτό και για τις δυο πλευρές.
Σερβίρουμε αμέσως με μέλι (όταν είναι ζεστές, το μέλι απλώνεται καλύτερα).
Καλή όρεξη!!!
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...
French toast
Υλικά: 1 αβγό 1/3 φλιτζ. γάλα 1/8 κουτ. γλυκού βανίλια 3 φέτες ψωμί Εκτέλεση: Χτυπήστε ελαφρά τα αβγά και προσθέστε το γάλα και τη βανίλια. Βουτήξτε το ψωμί στο μείγμα. Τηγανίστε το ψωμί σε ένα καλά...