Εκτέλεση:
- Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια, μετά τους κρόκους, ρίχνουμε τη ζάχαρη και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
- Ψήνετε γύρω στη μισή ώρα με 40 λεπτά, στους 180-200C. Μην ανοίξετε το φούρνο κατά το ψήσιμο!
Καλή επιτυχία!!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...