από
Ermioni
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ, DIPS
COCKTAIL SAUCE
Υλικά:
- 125 γρ. μαγιονέζα
- 125 γρ. κρέμα γάλακτος
- 4 κουταλιές σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- λίγο αλάτι
- λίγη ζάχαρη
- ένα σφηνάκι ουίσκι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγή.
Προσθέτουμε κι όλα τα αλλά υλικά σιγά σιγά και πριν την χρησιμοποιήσουμε την βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγή.
Προσθέτουμε κι όλα τα αλλά υλικά σιγά σιγά και πριν την χρησιμοποιήσουμε την βάζουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Μπεσαμέλ
Μπεσαμέλ ΥΛΙΚΑ (μεγάλο ταψί) 1 lt. Γάλα 9 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κρύο γάλα ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια σε...
Ντιπ φέτας με ούζο
Υλικά 400 γρ. φέτα σκληρή, βαρελίσια 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ούζο λίγο τριμμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε τη φέτα σε παγωμένο νερό και αφήστε τη στο ψυγείο για κανά μισάωρο. Οταν περάσει...
Σάλτσα Βινεγκρέτ
Πρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η βινεγκρέτ αντίθετα με το λαδόξιδο...