Η ποιότητα ενός πούρου #1: Η εμφάνιση!
Οι παράγοντες που κρίνονται είναι οι εξής: Εξωτερική εμφάνιση, άρωμα, γεύση, κάψιμο/τράβηγμα, δύναμη. Στο άρθρο αυτό θα δώσουμε μερικές συμβουλές όσον αφορά το πρώτο κριτήριο, την εξωτερική εμφάνιση...
Πώς να διαλέξετε και να διατηρήσετε φρέσκα σπαράγγια
Η εποχή τους είναι από Μάρτιο ως Ιούνιο. Ψάξτε για σκληρά, ίσια βλαστάρια με κλειστές άκρες και πυκνά μπουμπουκάκια. Τα κοτσάνια τους να είναι τραγανά και όχι μαραμένα. Αποφύγετε επίσης τα πολύ ξερά...