Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτετε τα ασπράδια και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε σε στενόμακρα κουλουράκια σαν δάχτυλα και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου.
Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτετε τα ασπράδια και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε σε στενόμακρα κουλουράκια σαν δάχτυλα και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνετε για 20 λεπτά περίπου.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...