Εκτέλεση:
- Μέσα σ' ένα μπολ ρίχνετε το ινδοκάρυδο, την ζάχαρη και το αλεύρι και τ'ανακατεύετε για 5 λεπτά.
- Προσθέτετε τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα και τ'ανακατεύετε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Γεμίζετε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με αγκαθωτό κορνέ και βάζετε τους εργολάβους σε ροζέτες πάνω σε ταψάκι στρωμένο με λαδόχαρτο.
- Αφήνετε τους εργολάβους για 1 ώρα να στεγνώσουν.
- Βάζετε στην κορυφή κάθε εργολάβου ένα κερασάκι ή ένα κομματάκι φρουί γλασέ και τους ψήνετε για 10 -15 λεπτά (μέχρι να πάρουν χρώμα) όχι παραπάνω γιατί θα ξεραθούν.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...