Για τη σάλτσα:
Κόβω στην μέση τα φιλέτα ώστε να βγουν 2 λεπτές φέτες. Τα αλείφω με μουστάρδα και βάζω στη μέση 1 φέτα ζαμπόν. Κατόπιν, τα δένω με σπάγγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνω ελαιόλαδο και ροδίζω τα φιλέτα. Τα σβήνω με λευκό κρασί και αφήνω να σιγοβράσουν.
Ετοιμάζω τη σάλτσα.
Χτυπώ στο μίξερ τον μαϊντανό, το βασιλικό, τα καρύδια, την παρμεζάνα και το λάδι. Στο τέλος προσθέτω το γιαούρτι.
Σερβίρω με λαχανικά.
- μαϊντανό
- βασιλικό
- καρύδια(1 φλυτζανάκι)
- παρμεζάνα(3 κ.σ.)
- στραγγιστό γιαούρτι
- ελαιόλαδο(3 κ.σ.)
Κόβω στην μέση τα φιλέτα ώστε να βγουν 2 λεπτές φέτες. Τα αλείφω με μουστάρδα και βάζω στη μέση 1 φέτα ζαμπόν. Κατόπιν, τα δένω με σπάγγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνω ελαιόλαδο και ροδίζω τα φιλέτα. Τα σβήνω με λευκό κρασί και αφήνω να σιγοβράσουν.
Ετοιμάζω τη σάλτσα.
Χτυπώ στο μίξερ τον μαϊντανό, το βασιλικό, τα καρύδια, την παρμεζάνα και το λάδι. Στο τέλος προσθέτω το γιαούρτι.
Σερβίρω με λαχανικά.
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....