Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μπουτάκια της κότας στη μέση και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι να ροδίσουν.
Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε τις πιπεριές κομένες σε λωρίδες μαζί με το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μια πρέζα κάρυ. Προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει, αφού προσθέσουμε και το κοτόπουλο, για μισή ώρα περίπου.
Βγάζουμε λίγη σάλτσα και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Σερβίρεται με σπυρωτό ρύζι
Κόβουμε τα μπουτάκια της κότας στη μέση και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι να ροδίσουν.
Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε τις πιπεριές κομένες σε λωρίδες μαζί με το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μια πρέζα κάρυ. Προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει, αφού προσθέσουμε και το κοτόπουλο, για μισή ώρα περίπου.
Βγάζουμε λίγη σάλτσα και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι και το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Σερβίρεται με σπυρωτό ρύζι
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...