Εκτέλεση:
- Σε βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την παρμεζάνα.
- Μουσκεύουμε στο μείγμα τις φέτες του ψωμιού και από τις δυο πλευρές.
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι και ψήνουμε τις φέτες για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Γεμίζουμε κάθε τοστ με ζαμπόν και τυρί.
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...