Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κομμάτια της γαλοπούλας. Συνεχίζοντας το τσιγάρισμα ρίχνουμε και το κρεμμύδι και την πάπρικα.
- Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι 5 φλυτζάνια νερό και διαλύουμε μέσα τους κύβους knorr. Αφού τσιγαριστεί η γαλοπούλα με το κρεμμύδι, προσθέτουμε και το νερό με το ζωμό μέσα στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για λίγο η γαλοπούλα για να μαλακώσει.
- Έπειτα από λίγο, ρίχνουμε τα μακαρόνια να βράσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχει βράσει η γαλοπούλα και ανακατεύουμε συνεχώς. Ρίχνουμε και την πιπεριά αφού βράσουν τα μακαρόνια μας, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε στην φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμα.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...