Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα ψάρια. Σε τόπους-τόπους στο ταψί βάζουμε το σκόρδο αφού το έχουμε ψιλοκόψει, επάνω στα ψάρια αλλά και στις πατάτες βάζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε κόψει ροδέλες.
Τέλος στο μπλέντερ ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε στο ταψί μας. Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το σκόρδο σε σκόνη.
Ψήνουμε στους 200 για περίπου 1,5 ώρα.
Κόβουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα ψάρια. Σε τόπους-τόπους στο ταψί βάζουμε το σκόρδο αφού το έχουμε ψιλοκόψει, επάνω στα ψάρια αλλά και στις πατάτες βάζουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε κόψει ροδέλες.
Τέλος στο μπλέντερ ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα και το λεμόνι και περιχύνουμε στο ταψί μας. Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το σκόρδο σε σκόνη.
Ψήνουμε στους 200 για περίπου 1,5 ώρα.
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...