Εκτέλεση:
- Καθαρίζετε καλά τις πέστροφες στο εσωτερικό τους και τους αφαιρείτε τα κόκαλα.
- Αλατοπιπερώνετε, τις αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τη ρίγανη και το σκόρδο.
- Ψήνετε τις πέστροφες στο φούρνο στο γκριλ. Όταν οι πέστροφες είναι σχεδόν έτοιμες, τρίψτε από πάνω τους την φέτα και αφήστε τες να ψηθούν 10 λεπτά ακόμη
Μπακαλιάρος με κόκκινη σκορδαλιά
Υλικά: 1 κιλό παστό μπακαλιάρο 4-5 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο) 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια λάδι 2-3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλατοπίπερο...
Αγγινάρες με σουπιές και πατάτες
Υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 100 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό 600 γρ....
Μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 8 μεγάλα μπαρμπούνια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 κουταλιές αλεύρι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο (κοπανισμένες) 400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες...