Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τα ροδάκινα ψιλοκομμένα και το γιαούρτι.
- Φτιάχνουμε το ζελέ με 2 ποτήρια ζεστό νερό και τη ζάχαρη.
- Όταν κρυώσει, το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μαζί με ένα ποτήρι από το σιρόπι που υπάρχει στην κονσέρβα ροδάκινου.
- Βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε γάλα και τα στρώνουμε σε ένα μικρό πυρέξ.
- Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με τα ροδάκινα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...