Εκτέλεση:
Σε ένα γουδί χτυπάμε όλα τα μπισκότα να θρυμματιστούν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τόση Ινδικη Καρύδα όση χρειάζεται για να σφίξει το μείγμα μας.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε μπαλίτσες (αφού τα χέρια μας είναι ελαφρώς βρεγμένα για να μην κολλάει το μείγμα) και τα τυλίγουμε σε Ινδικη Καρύδα που έχουμε σε ένα βαθύ πιάτο.
Τα τοποθετούμε στα καραμελόχαρτα και μετά σε ένα δίσκο και τα τοποθετούμε στη συντήρηση.
Πριν τα σερβίρουμε στους καλεσμένους μας τα βγάζουμε 10 λεπτά από το ψυγείο. Εάν έχουμε σκοπό να τα κρατήσουμε για μέρες, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τάπερ και κατόπιν στο ψυγείο.
Σε ένα γουδί χτυπάμε όλα τα μπισκότα να θρυμματιστούν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τόση Ινδικη Καρύδα όση χρειάζεται για να σφίξει το μείγμα μας.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε μπαλίτσες (αφού τα χέρια μας είναι ελαφρώς βρεγμένα για να μην κολλάει το μείγμα) και τα τυλίγουμε σε Ινδικη Καρύδα που έχουμε σε ένα βαθύ πιάτο.
Τα τοποθετούμε στα καραμελόχαρτα και μετά σε ένα δίσκο και τα τοποθετούμε στη συντήρηση.
Πριν τα σερβίρουμε στους καλεσμένους μας τα βγάζουμε 10 λεπτά από το ψυγείο. Εάν έχουμε σκοπό να τα κρατήσουμε για μέρες, τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τάπερ και κατόπιν στο ψυγείο.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...