Εκτέλεση:
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
Με ένα φλιτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί να γίνουν σφιχτή ζύμη.
Την βάζουμε σε κόλλα ψησίματος και την ανοίγουμε με τον πλάστη.
Με ένα φλιτζάνι κόβουμε κομμάτια και τα βάζουμε σε κόλλα ψησίματος στο ταψί μας.
Ψήνουμε για 12 με 15 λεπτά στους 175 βαθμούς!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...