Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και στον χρόνο αυτό βάζουμε το ειδικό μηχάνημα για τις βάφλες να ζεσταίνεται και πριν φτιάξουμε την πρώτη βάφλα βουτυρώνουμε!
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν.
Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και στον χρόνο αυτό βάζουμε το ειδικό μηχάνημα για τις βάφλες να ζεσταίνεται και πριν φτιάξουμε την πρώτη βάφλα βουτυρώνουμε!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...