Εκτέλεση:
Καλή Επιτυχία!
- Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο, στο οποίο έχετε ρίξει τη βανίλια και το λικέρ.
- Απλώνετε το μείγμα σε ένα μέτριο ταψί και το στρώνετε καλά. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με την τριμμένη καρύδα και από πάνω απλώνετε τα καρύδια. Τρίβετε την κουβερτούρα και την απλώνετε από πάνω.
- Ανακατεύτε το ζαχαρούχο γάλα με το αβγό και απλώνετε από πάνω.
- Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, κατά προτίμηση στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 35 περίπου λεπτά.
Καλή Επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...