Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι, τα μπαχαρικά, το καρότο και τέλος το αλεύρι.
Δεν ανακατεύουμε πολύ. Ίσα-ίσα να διαλυθεί το αλεύρι.
Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι Νο 32 τοποθετούμε το μίγμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.
Χτυπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το λάδι, τα μπαχαρικά, το καρότο και τέλος το αλεύρι.
Δεν ανακατεύουμε πολύ. Ίσα-ίσα να διαλυθεί το αλεύρι.
Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι Νο 32 τοποθετούμε το μίγμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...