Εκτέλεση:
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
- Σε λεκάνη δουλεύουμε το βούτυρο κυκλικά με το χέρι, 10’ περίπου, μέχρι να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και δουλεύουμε γρήγορα να ενσωματωθεί, ρίχνουμε τα αβγά και τις βανίλιες
- Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά, ζυμώνοντας με το χέρι μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιογενή ζύμη
- Τη βάζουμε σε καθαρό σκεύος, την σκεπάζουμε με σελοφάν και την αφήνουμε στο ψυγείο για 30’.
- Την ξαναζυμώνουμε και τη χωρίζουμε σε μεγάλα κομμάτια.
- Ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε φύλλο πάχους 1 ½ εκατοστού.
- Τα κόβουμε με κουπ πάτ, σε ότι σχήμα θέλουμε
- Τα βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με τον κρόκο και ψήνουμε στους 1800 C, για 20’-25’
- Μπορούμε στη συνταγή να προσθέτουμε αμύγδαλο τριμμένο
- Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα μπισκότα με πολύχρωμες τρούφες, αφού προηγουμένως τα αλείψουμε με αβγό
- Μπορούμε ακόμη να ενώσουμε δύο μπισκότα με μαρμελάδα
Scrambled Eggs
Πώς θα φτιάξετε καλά scrambled eggs: Τα καλά scrambled eggs δεν πρέπει να είναι στεγνά και καστανόχρωμα ή να μοιάζουν σα λάστιχο. Θα πρέπει να είναι ελαφριά και αφράτα και να λιώνουν στο στόμα μας....
Βάφλες με κανέλα
Υλικά 125 γραμ. βούτυρο 3 αβγά 50 γραμ. ζάχαρη 1 βανίλια 250 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας κανέλα 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ 125 ml χλιαρό νερό λίγη ζάχαρη και κανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση:...