Εκτέλεση:
24 ώρες πριν το ψήσιμο του φαγητού, τοποθετούμε σε μεγάλο
μπολ τα μπούτια του κοτόπουλου, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, τις
σκελίδες του σκόρδου και τόση σόγια σος ώστε αναμειγνύοντας η
κρέμα να πάρει χρώμα σαν σοκολάτα γάλακτος.
1 περίπου ώρα πριν το σερβίρισμα, βάζουμε τα μπούτια σε πυρέξ
μαζί με λίγη κρέμα από το μπολ αφού πετάξουμε τα σκόρδα.
Από πάνω θρυματίζουμε corn flakes μέχρι μια καλή στρώση.
Προσοχή: δεν ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε στους 200
βαθμούς περίπου 3/4 της ώρας μέχρις ότου μαλακώσει το
κοτόπουλο.
Σερβίρουμε ζεστό. Ταιριάζει πολύ με ρύζι basmati.
Καλή επιτυχία!!
Σερβίρουμε ζεστό. Ταιριάζει πολύ με ρύζι basmati.
Καλή επιτυχία!!

Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...

Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...

Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....