Εκτέλεση:
Βράζουμε καλά το κοτόπουλο. Το αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν του αφαιρούμε τα κόκκαλα και το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα.
Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα του κέικ( αυτή που ανοίγει απ' τό πλάι) και το βάζουμε για μιάμιση ώρα στο ψυγείο. Όταν το βγάλουμε το διακοσμούμε με κόκκινη πράσινη πιπεριά ή με αγγουράκι τουρσί και κόκκινα ραπανάκια ή με κάπαρη (αρκεί να έχει χρώμα).
Βράζουμε καλά το κοτόπουλο. Το αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν του αφαιρούμε τα κόκκαλα και το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα.
Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα του κέικ( αυτή που ανοίγει απ' τό πλάι) και το βάζουμε για μιάμιση ώρα στο ψυγείο. Όταν το βγάλουμε το διακοσμούμε με κόκκινη πράσινη πιπεριά ή με αγγουράκι τουρσί και κόκκινα ραπανάκια ή με κάπαρη (αρκεί να έχει χρώμα).
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....