Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 - 2,5 ποτήρια νερό, ρίχνουμε την ντομάρα, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε λίγο να βράσει (5 λεπτάκια).
Μετά προσθέτουμε τα μακαρόνια και το αφήνουμε για 10 λεπτάκια μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό πολύ και γρήγορο φαγάκι.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 - 2,5 ποτήρια νερό, ρίχνουμε την ντομάρα, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε λίγο να βράσει (5 λεπτάκια).
Μετά προσθέτουμε τα μακαρόνια και το αφήνουμε για 10 λεπτάκια μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια.
Το αποτέλεσμα είναι ένα ζουμερό πολύ και γρήγορο φαγάκι.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...