Οδηγίες
Βάζετε το γάλα σε μέτρια φωτιά. Όταν ακόμα το γάλα είναι χλιαρό διαλύετε το corn flower, τη ζάχαρη και το ανθόνερο. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις σβήσετε τη φωτιά ρίχνετε (αν θέλετε) τη φρέσκα κρέμα.
Όταν κρυώσει η κρέμα προσθέτε ξηρούς καρπούς για διακόσμηση και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει
Αυτά, καλή επιτυχία!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...