Εκτέλεση:
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζουμί από την κομπόστα και προσθέτουμε το γάλα.
Μουλιάζουμε τα μπισκότα μέσα στο μίγμα και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρούς κύβους.
Τοποθετούμε μια στρώση σαντιγί και ρίχνουμε τα μισά από τα ροδάκινα που έχουμε κόψει. Τοποθετούμε από επάνω άλλη μία στρώση μπισκότα, ροδάκινα και σαντιγί πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο αφού το έχουμε καβουρντίσει και διακοσμούμε το γλυκό μας με λεπτές φέτες ροδάκινο.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζουμί από την κομπόστα και προσθέτουμε το γάλα.
Μουλιάζουμε τα μπισκότα μέσα στο μίγμα και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.
Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρούς κύβους.
Τοποθετούμε μια στρώση σαντιγί και ρίχνουμε τα μισά από τα ροδάκινα που έχουμε κόψει. Τοποθετούμε από επάνω άλλη μία στρώση μπισκότα, ροδάκινα και σαντιγί πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο αφού το έχουμε καβουρντίσει και διακοσμούμε το γλυκό μας με λεπτές φέτες ροδάκινο.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...