Για τη γέμιση:
Ετοιμάζουμε την ζύμη για κρέπες.
Σε ένα τηγανάκι ελαφρά βουτυρωμένο φιάχνουμε τις κρέπες.
Όπως είναι απλωμένη στο τηγανάκι η κρέπα, στη μισή της πλευρά βάζουμε μια στρώση ψιλοκομμένο γκούντα, ψιλοκομμένο ζαμπόν, ψιλοκομμένη ντομάτα, αγγουράκι τουρσί και το έμενταλ. Διπλώνουμε την κρεπα πατώντας από πάνω για να λιώσουν πιο γρήγορα τα τυριά.
Σερβίρουμε με ντιπ ντομάτας(καυτερή).
- τυρί γκούντα
- τυρί έμενταλ
- ζαμπόν ή γαλοπούλα
- ντομάτα
- αγγουράκι τουρσί
Ετοιμάζουμε την ζύμη για κρέπες.
Σε ένα τηγανάκι ελαφρά βουτυρωμένο φιάχνουμε τις κρέπες.
Όπως είναι απλωμένη στο τηγανάκι η κρέπα, στη μισή της πλευρά βάζουμε μια στρώση ψιλοκομμένο γκούντα, ψιλοκομμένο ζαμπόν, ψιλοκομμένη ντομάτα, αγγουράκι τουρσί και το έμενταλ. Διπλώνουμε την κρεπα πατώντας από πάνω για να λιώσουν πιο γρήγορα τα τυριά.
Σερβίρουμε με ντιπ ντομάτας(καυτερή).
Καβουροσαλάτα (ορεκτική)
Για την καβουροσαλάτα θα χρειαστείτε: Υλικά 1 πακέτο σουρίμι 1 μέτριο κρεμμύδι 2 κουτ.σούπας μαϊντανό 3-4 αγγουράκια τουρσί 3 κουτ.σούπας μαγιονέζα Παρασκευή Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και...
Φρυγαδέλια
Υλικά: Συκώτι αρνίσιο ή μοσχαρίσιο Μπόλια αρνίσια Αλάτι Πιπέρι Κανέλλα Εκτέλεση: Αφού πλύνουμε το συκώτι το κόβουμε σε κομμάτια σαν μεγάλες μπουκιές Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και τα ανακατεύουμε Κόβουμε...
Καπαροσαλάτα
Υλικά: 2 κουταλιές κάπαρη (τουρσί) στραγγισμένη 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Εκτέλεση: Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό. Παίρνετε την ψίχα και τη στραγγίζετε. Στο μίνι μπλέντερ βάζετε την...