Παραγωγική Διαδικασία:
Η οινοποίηση γίνεται σε γυάλινους κάδους. Τα σταφύλια αφήνονται με τους φλοιούς για σύντομο χρονικό διάστημα.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Κρασί blanc des blanc, πολύ ευχάριστο. Δροσερό, φρουτώδες και ξηρό. Μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με μία γεύση πολύ κοντά στο ελληνικό γούστο.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει πουλερικά, τυριά, ορεκτικά, ψητά κρέατα.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...