Παραγωγική Διαδικασία:
Προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, ελαφρά πίεση σε ασυνεχές πνευματικό πιεστήριο, στατική απολάσπωση, ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 18 με 20 οC.
Oργανοληπτικά χαρακτηριστικά:
Υποκίτρινο χρώμα, με αρώματα λεμονιού, βερύκοκο και πεπόνι. Γεμάτο στο στόμα με ωραία επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει άριστα ποικιλίες θαλασσινών,φρέσκα ψάρια και κίτρινα τυριά.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...